Fönsterrenovering Stockholm

Fönsterrenovering Stockholm - anlita oss

Hur ser egentligen fönstren ut i ditt hem? För många handlar det om fönster som inte når de estetiska höjder man önskar. Detta påverkar även hur andra uppfattar bostaden och hur man själv trivs i den.

Fönstren spelar en avgörande roll för inredningen och stämningen i en bostad. Genom att installera nya fönster får man in mer naturligt ljus och skapar en mer trivsam atmosfär. Å andra sidan kan äldre och slitna fönster skapa en dunkel och tråkig känsla, oavsett möbler och inredning.

Men behöver du verkligen byta ut fönstren? Vi rekommenderar att du först kontaktar oss för ett kostnadsfritt besök. Vi är specialiserade på fönsterrenovering i Stockholm och kan reparera och måla både bågar och karmar, byta glas och ge fönstren nytt liv till en bråkdel av priset du skulle betala i en butik.


Fönsterrenovering privat och hos fastighetsägare

Vi har lång vana av att renovera fönster och kan erbjuda både villaägare, fastighetsägare, företag och BRF:er prisvärda och högkvalitativa lösningar. Väljer du som fastighetsägare oss för en fönsterrenovering i Stockholm så planerar vi arbetet så att de boende störs så lite som möjligt - och där givetvis säkerheten står i fokus under tiden projektet fortlöper.

Målet är att genomföra ett tryggt, säkert och effektivt jobb som, tack vare en god planering, inte påverkar allt för mycket i vardagen hos de boende. I vissa fall sker renoveringen direkt på plats, i andra fall så tar vi med fönstren och renoverar dem i vår egen verkstad. Det är alltid en fråga om slitage samt hur pass omfattande projekt det handlar om.

Sollentuna Måleri och Fönster nyrenoverade fönster

Fördelar med en fönsterrenovering

Det finns några tydliga fördelar med att välja en fönsterrenovering i Stockholm. I vissa fall så måste man byta fönstren, men i många så kan man tjäna rejält på att anlita oss för en mer grundlig och omfattande renovering. Vi besöker gärna er och kollar status och skick på era fönster och ser vilka möjligheter som finns för en renovering. Här nedan följer några fördelar med en fönsterrenovering:

  • Bra för miljön. Återbruk är ett av de bästa sätten att minimera negativa avtryck på klimat och miljö - och en fönsterrenovering är ett ypperligt exempel på hur återbruk kan se ut i praktiken. Genom att låta oss renovera dina fönster så tar du ett aktivt steg bort från det slit-och-släng-samhälle som påverkar miljö och klimat negativt.

  • Sänker kostnader. Fönstren är, tillsammans med taket, de stora energitjuvarna i en bostad. Det spelar ingen roll hur mycket du vrider upp dina radiatorer - är dina fönster inte täta så åker den varma luften ut och samtidigt kommer kall luft in. Vid en fönsterrenovering så tätar vi till läckorna och byter glaset mot ett med lägre U-värde. Det sparar dig i slutändan en massa pengar - och det lönar sig redan från dag 1.

  • Höjd estetik. För en relativ blygsam kostnad kan du skapa ett helt nytt uttryck i ditt hem. Genom att låta oss renovera och måla dina fönster så skapar du det där sobra, krispiga uttrycket som ger den där wow-känslan i hemmet. Fönstren spelar en avgörande roll i hur din bostad uppfattas.

  • Bättre inomhusklimat. Har du problem med kalldrag i din bostad? Att renovera fönstren ger dig ett betydligt skönare och behagligare inomhusklimat. Dessutom så gör renoveringen att buller och oljud effektivt stängs ute. Något som även det gör det behagligare att vistas i bostaden.

  • Ökar värdet. Väljer ni som BRF att anlita oss för en fönsterrenovering så sker också en automatiskt värdeökning på både fastigheterna och på varje bostadsrätt. Det handlar om en rejäl investering som alltid lönar sig!

Vi är experter på fönster