Om oss

Erfarna målare från Sollentuna

Välkommen till Sollentuna Måleri och Fönster. Vi är ett företag som erbjuder professionella målerijobb till privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er i Stockholm.

Vi åtar oss både mindre och större uppdrag och kan fullt ut anpassa personalstyrkan efter uppdragets storlek. Vårt team av målare är samtliga utbildade och har lång, gedigen erfarenhet. Detta borgar för jobb som sker inom den överenskomna tiden och till avtalat pris - alltid dessutom med en garanti.

Behöver du hjälp med att måla om hemma och skapa den där förändringen som ny färg på väggarna skapar? Vi hjälper dig gärna och vi gör det från start till mål. Vi arbetar alltid nära våra kunder och kan bistå med goda råd vad gäller både val av färg och exempelvis kulör. Vi har örat mot marken och vet vilka nyanser och kulörer som är heta och moderna - något som alltid är fördelaktigt.

För företag och fastighetsägare

Samma sak gäller för exempelvis företag: vi har lång vana av att skapa förändringar i kontorsmiljöer och exempelvis anpassa färgvalen för att skapa den där viktiga röda tråden. Hur mycket påverkar interiören i era lokaler vid exempelvis kundmöten? Det finns all anledning att förändra och fräscha upp: genom detta kan ni ge ett bättre första intryck och ro fler viktiga affärer i hamn.

Ser man till första intryck så avspeglas vikten av bra sådana även då man ser till fastigheter. Vi är experter på att måla om i trapphus och kan skapa välkomnande, inbjudande miljöer i både BRF.er samt i fastigheter. Det leder alltid till bättre grannsämja och dessutom kommer också en värdeökning på köpet. Ska den enskilde bostadsrättsinnehavaren sälja sin lägenhet så ökar chanserna till ett bra slutpris om trapphuset ser fräscht ut. Köparen söker alltid en tilltalande helhet.

Professionella jobb till bra priser

Vår verksamhet bygger på att skapa långsiktiga relationer. Vi ska vara ditt val idag - men även imorgon. Genom att erbjuda professionella lösningar till bra priser och med en service utöver det vanliga så skapar vi just de långsiktiga relationer vi siktar på. Att vi idag har massor av referenser och återkommande kunder är ett kvitto på att vårt sätt att arbeta lönar sig.

Vi ser fram emot att höra från dig och försöka hitta den bästa lösningen för just dig, dina behov och dina unika önskemål. Behöver du en professionell målare i Stockholm så är vi ett samtal bort.

Välkommen till Sollentuna Måleri och Fönster!

Sollentuna Måleri och Fönster Om oss

Vi tar måleri på största allvar