Tjänster

Allt inom måleri

Vi är en målerifirma i Stockholm som erbjuder professionella målerijobb till kunder över hela Stockholm med omnejd. Vi kan hjälpa allt från privatpersoner till företag, fastighetsägare, entreprenörer och BRF:er med allt från mindre till större projekt.

Oavsett vad vi anlitas för kommer vi att leverera ett högklassigt resultat till rimliga priser. Vår verksamhet bygger på att skapa långsiktiga relationer. Nöjda kunder är målet

I en så pass hårt konkurrensutsatt stad som Stockholm har man inte råd med att misslyckas. Det är också därför vi är stolta över att ha klarat oss så pass bra under en så pass lång tid. Våra kunder vet att de kan lita på oss och rekommenderar oss vidare till andra. Det behöver inte vara svårare än så.

En nöjd kund ger alltid ringar på vattnet - en missnöjd kund kommer att innebära att ett dåligt rykte sprider sig. Genom att alltid jobba fokuserat, passionerat och på ett fackmannamässigt sätt så ser vi till att alla våra kunder får ett resultat som ligger i linje med förväntningarna - och detta till det pris vi har avtalat om och inom den överenskomna tiden.

Här nedan följer ett litet axplock över vilka tjänster vi erbjuder:

 • Interiör målning

  Vi har lång vana av all typ av interiörmålning och det spelar ingen roll om det handlar om att måla väggar, tak, golv eller detaljer som exempelvis lister, köksluckor eller möbler. Vi gör jobbet och vi gör detta baserat på ett gediget och grundligt grundarbete.

 • Fasadmålning

  Anlitar du oss för en fasadmålning så sköter vi hela projektet från start till mål. Vi sätter upp ställningar för en säker arbetsgång, vi förbereder ytan som ska målas - och byter ur exempelvis plankor som inte håller måttet - och vi arbetar sedan effektivt med att applicera den färg som du valt.

 • Tapetsering

  En stor fördel med att välja oss för tapetsering är att vi dels garanterar ett perfekt resultat, dels att vi arbetar effektivt som en följd av lång erfarenhet och dels att vi också minimerar svinnet. I slutändan kan du tjäna på vår hjälp och spara pengar på att låta oss sköta din tapetsering. I synnerhet med tanke på Rot.

 • Fönsterrenovering

  Vi har även specialiserat oss på fönsterrenovering och vet att vi i och med detta kan skapa stora mervärden för våra kunder. En fönsterrenovering sker dels av estetiska skäl och ger dig snygga, fräscha fönster - men dels även av funktionella skäl då det leder till mindre energiförluster och kalldrag.

Behöver du hjälp med någonting annat? Det vi ovan nämnde är bara några exempel på vad vi erbjuder. Kontakta oss så ser vi om vi kan hjälpa dig med ditt problem!

Sollentuna Måleri och Fönster

CTA-text